cadeautjes Sinterklaas

Wanneer de zomervakantie weer tot een einde is gekomen en de kinderen weer een dikke maand naar school zijn geweest begin je het te ruiken in de lucht. De herfst staat voor de deur! En dan lijkt alles in sneltreinvaart te gaan want naast de kastanjes die uit de bomen vallen liggen de pepernoten ook al in de winkel.

De dagen worden korter en we maken ons huis weer op voor een warm samen zijn in de herfst en winter. Lekker kneuterig op de bank met een kaarsje aan. We oriënteren ons op leuke cadeaus die we gaan geven met Sinterklaas en Kerst. Want een heerlijk avondje op 5 december is en blijft traditie. Zelf pepernoten bakken en misschien wel een zelf verzonnen rijmpje toevoegen aan een cadeau.

Met een van onze Sinterklaas shirtjes is het feest compleet, niet alleen thuis maar ook op school steelt jou kleine man of meid de show met een van onze geweldige shirts. Want zeg nou eerlijk; hoe gaaf is het niet om de sidekick te zijn van Sinterklaas of hulp pietje?

 

 • Shirt "hulp Pietje"
  Shirt "hulp Pietje"

  Wie wil dat nou niet? Een unieke kans om Sinterklaas te helpen in plaats van mama met poetsen en stofzuigen ;-).Een geweldige kans om met dit shirt te laten zien dat jou kindje een hulp pietje is.Dromen over lijstjes invullen,…

  € 12,00
 • Shirt "sidekick van Sinterklaas"
  Shirt "sidekick van Sinterklaas"

  Wie wil dat nou niet? Een unieke kans om Sinterklaas te helpen in plaats van mama met poetsen en stofzuigen ;-).Een geweldige kans om met dit shirt te laten zien dat jou kindje een heuse sidekick van Sinterklaas is.Dromen over…

  € 12,00
 • De zak van Sinterklaas
  De zak van Sinterklaas

  De zak van Sinterklaas,Sinterklaas,Sinterklaas, de zak van Sinterklaas o jongens, jongens 't is zo'n baas!

  En hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde zak voor de deur te hebben staan?

  Bovenstaande zak is op basis van de…

  € 9,99
 • Pepernotenzakje
  Pepernotenzakje

  Super handig om al je ontvangen pepernoten in te verzammelen maar ook zeker een originele verpakking voor een Sinterklaascadeautje.

  24 x 17 cm

  € 3,50
 • Pietenmuts met naam
  Pietenmuts met naam
  € 3,50
© 2011 - 2023 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel