Mooie momenten

Gelegenheidscadeautjes voor mooie en speciale momenten, het woord zegt het al, cadeautjes voor een bijzondere gelegenheid zoals moederdag, vaderdag, voor opa of oma maar ook zeker voor een geweldige oom of tante. Of wat dacht je van die lieve oppas of geweldige buurvouw die jou rots in de branding is.

Ook aan de juffen en meesters is gedacht! Deze laatste categorie organiseren steeds vaker een juffendag (meesterdag) om aan het einde van het schooljaar een gezellige dag te hebben met zijn/ haar leerlingen. Samen een feestje vieren! En bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes.

Tip: geef als klas een gezamelijk cadeau, verzamel geld in en maak gebruik van de geweldige tassen die je hier kunt vinden! Eventueel met een pot met tekst gevuld met lekkers. Doe in de tas werkjes van de kindjes,mooi gebundeld in een map en op de dag zelf geven alle kindjes juf een prachtige bloem. Van het geld wat over is, is een cadeaubon de perfecte aanvulling. Et voilà een prachtig aandenken aan jullie schooljaar.

 

Andere kleur tekst? Geen probleem, vermeld jou keuze in het opmerkingenveld tijdens je bestelling

 

© 2011 - 2023 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel