Verzend-en retourbeleid

 

Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel, de verzendkosten van het desbetreffende artikelen zijn terug te vinden in het winkelmandje voordat je de bestelling definitief maakt.

Pakketpost: Pakketpost word verzorgd door DHL met de daarvoor geldende tarieven. Het pakket word dan bij je thuis aangeboden.

Bezorging: Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen in de regio Hengelo, Enschede. Bezorgkosten zijn € 4,- . Je kunt dit kenbaar maken door middel van de kortingscode "Bezorgen".  Je ontvangt dan 2,75 korting op de standaard bezorgkosten. Let op! Alleen voor regio Hengelo/ Enschede. Bij twijfel even mailen. Voer de kortingscode in voordat de bestelling is afrond.

Verpakkingsmateriaal: Om het milieu tegemoet te komen maken we eventueel gebruik van oude dozen. Deze dozen zien er nog prima uit voor een tweede ronde

 

Voorwaarden retourneren:

Toch niet tevreden met je aankoop?

* Je hebt 14 dagen om je bestelling aan te melden voor retour via e-mail info@kleurrijkkindje.nl. Na melding ontvang je een e-mail van ons retour met de juiste adresgegevens voor de verzending, Vanaf het moment van melding heb je  14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

* We ontvangen de betreffende producten (product) schoon en onbeschadigd retour bij voorkeur in de originele verpakking. Mocht er toch schade zijn meldt deze dan in de betreffende e-mail, naar aanleiding van de betreffende schade wordt er een bedrag in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.

* de retourkosten zijn voor eigen rekening , de geschatte kosten worden door ons in de retournering mail vermeldt.

 

Voor eventuele klachten, waar wij ons uiterste best voor doen om deze op een juiste wijze op te lossen, verwijzen wij je door naar het Europees ODR platform waar  de mogelijkheid bestaat een klacht in te dienen.

 

 

Kleurrijk Kindje.nl
E. de Heij

Iepenstraat 23, 7605 ED, Almelo
Tel. Nr: 06-18139501, appen mag

(geen bezoekersadres, orders afhalen alleen in overleg)

 

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 13.30 t/m 18.00 uur
E-mailadres:info@kleurrijkkindje.nl

KvK-nummer: 52134725

© 2011 - 2023 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel