Veel gestelde vragen

Uw bestelling:  De producten van Kleurrijk Kindje.nl zijn uitsluitend te bestellen via de website. Door een bestelling te plaatsen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Betalen kan veilig via iDeal of via een overboeking op rekeningnummer 12.47.234.89 t.n.v. Kleurrijk Kindje. nl, E. Berkhof-de Heij te Hengelo. Indien je via iDeal betaald komt er als begunstigde MollieBV te staan, dit is de schakel tussen iDeal en Kleurrijk Kindje.nl.

De bestelde producten worden na ontvangst van de betaling binnen 5 werkdagen via PostNL verzonden, tenzij anders overeen gekomen.

Voor de box-speelkleden, opbergzak speelgoed, warmtekussens en stoelkussentjes van het label Kleurrijk Kindje.nl geldt dat er afwijkingen kunnen zitten in de patronen omdat deze handgemaakt zijn. 

Maatwerk: Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een ander formaat boxkleed of stoelkussentje, of heb je thuis het perfecte stofje liggen? Informeer naar de mogelijkheden via info@kleurrijkkindje.nl. Wij zijn je graag van dienst.

Wassen en strijken: De box-speelkleden, opbergzak speelgoed en stoelkussentjes  van het label Kleurrijk Kindje.nl kunnen in de wasmachine gewassen worden op maximaal 30 graden. Wastip: doe het product in een kussensloop omdat het handgemaakt is en bestaat uit diverse materialen. Hang het product hierna uit om te drogen. Gebruik van de wasdroger wordt afgeraden. Wanneer je het product wilt strijken kies dan voor een lage stand. De knuffels en de knuffeldoekjes van het label Kleurrijk Kindje.nl  zijn voor de handwas vanwege de diverse materialen. Controleer met regelmaat de knuffels en knuffeldoekjes op loszittende onderdelen.

Klachten: Indien er klachten zijn over de geleverde producten dan horen wij dit graag van je via een e-mail: info@kleurrijkkindje.nl . De klacht wordt dan zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

 Alle rechten voorbehouden:  Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen en/of openbaar gemaakt  in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kleurrijk Kindje.nl

© 2011 - 2023 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel