Over ons

Welkom! Leuk dat je onze webwinkel komt bezoeken. Het label Kleurrijk Kindje.nl zijn handgemaakte producten gemaakt door mij, Eveline, trotse mama van drie prachtige dochters (2010, 2014 en 2016)  

 

In mijn vrije tijd vind ik het onder andere leuk om creatief bezig zijn in de breedste zin van het woord. Mijn moeder maakte al heel vroeg hele leuke kleding voor ons door middel van de naaimachine en liet ook vaak het een en ander zien: Van patroon tot het uiteindelijke eindresultaat. Hierdoor ben ik zelf inmiddels ook "besmet met het virus".

 Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik hele leuke standaard artikelen in de winkel tegen maar wilde eigenlijk wel spulletjes die perfect bij het kamertje paste qua kleur en niet te vergeten beneden in de box.  Hierdoor ben ik zelf aan de slag gegaan. Door de komst van mijn eerste dochter eind vorig jaar (2010), een prachtige inspiratiebron, ben ik ideeën gaan uitwerken en zo is Kleurrijk Kindje.nl ontstaan.

Onder het label kleurrijjkkindje.nl worden een reeks unieke handgemaakte artikelen aangeboden. Van knuffeldoekjes tot boxkleden. Maatwerk is ook een van de opties, informeer naar de mogelijkheden. De winkel wordt met regelmaat voorzien van nieuwe artikelen.

Wil je op de hoogte gehouden worden meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Kleurrijke groeten,

Eveline

 

© 2011 - 2021 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel