Tafeltenten

Een eigen huisje is toch een leuke speelplek? Kinderen kunnen de tent gebruiken als huisje, winkeltje, restaurant etc. Mogelijkheden genoeg en met de fantasieen van een kind zit het in de regel wel goed dus zal de tafeltent snel nog meerdere doeleinden krijgen.

1352813321np1090711[1].jpg

De tent hier in het voorbeeld is een halve tent omdat wij een grote tafel hebben maar over het algemeen kiest men er voor om van de gehele tafel een tent te maken zodat er meerdere kindjes in de tent kunnen spelen en/ of er ruimte genoeg is voor spulletjes. De prijs voor een hele of halve tent zijn overigens gelijk omdat er bij een halve tent nog een tussenstuk bij komt in het midden en een mooie tafelloper voor het andere deel van de tafel.

Elke tent wordt voorzien van een deur met oprolsysteem (om de deur te openen) en mooi afgewerkt met biaisband en (zoals in het voorbeeld te zien) zelfs mogelijk met een lief randje. Daarnaast zitten er twee ramen in welke ook voorzien zijn van het oprolsysteem (om de ramen te openen). Daarnaast wordt van de overgang naar het dak een rand geplaatst van bijvoorbeeld kant voor een pracht uitstraling! Dit is de basistent.

Natuurlijk kan de tent ook aangevuld worden met gordijntjes (zie voorbeeld tent) aan de binnenzijde, de naam van het kindje op de tent, en andere diverse applicaties. Heeft u specifieke wensen dan kunt u contact opnemen met ons via info@kleurrijkkindje.nl.

Voor de binnenzijde van de tent is het mogelijk om kussens te maken en een speelkleed in dezelfde stijl, wel zo warm voor op een koude vloer.

Omdat niet elke tafel hetzelfde formaat heeft is het van belang om deze afmeting juist door te geven voor de perfect passende tent.

Wat hebben we nodig: 1) het formaat van het tafelblad zowel in de lengte als de breedte van hoek tot hoek en 2) de hoogte van de tafel van de bovenzijde van het blad naar de grond.

Een tafeltent is er al vanaf € 65,00

Houdt u er rekening mee dat het maken van een tafeltent  maximaal 14 dagen in beslag neemt. Bestel ruim op tijd zodat u gegarandeerd bent van een tafeltent voor die bijzondere dag! ( feestdagen, verjaardag) Zodra de tafeltent klaar is ontvangt u hiervan een e-mail.

 • Tafeltent
 • Gordijntjes voor beide ramen
  Gordijntjes voor beide ramen

  Gordijntjes voor beide ramen aan de binnenzijde.

  € 8,00
 • Kussens
  Kussens

  Lekker liggen, zitten op een kussen in de kleuren van bijvoorbeeld de tent. De kussens die ik gebruik zijn 50 x 50 cm. Daar komt een hoes omheen. Zowel het kussen als de sloop zijn apart te wassen.

  *Prijs is inclusief het kussen*

  € 19,99
© 2011 - 2023 kleurrijkkindje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel